立即注册 找回密码

168资源分享社区

查看: 9750|回复: 0

外研版七年级上英语语法分层练习--there be句型(含答案)

[复制链接]

1618

主题

2588

帖子

1万

积分

钻石会员

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

积分
19268
鲜花(0) 鸡蛋(0)
发表于 2020-7-7 12:39:58 | 显示全部楼层 |阅读模式

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?立即注册

x
外研版,七年级,上,英语,语法,分层,练习,--there,一、用there be或have, has填空。
1. ____________ a picture on the wall?
2. --How much paper ____________ you ____________?
--I ____________ two pieces of paper.
3. His sister ____________ a lovely dog.
4. The road is wet. ____________ a heavy rain just now.
5. --____________any people in the picture?
--No, ____________ any.
6. You ____________ any sisters.
二、单项选择。
(   )1. There _________ no air or water on the moon.
A. is    B. are   C. were    D. will be
(   )2. How much money _________ there in the box?
A. are   B. is    C. he     D. will
(   )3. There was _________ bread in the bag.
A. not a    B. no any   C:. nor any    D. not
(   )4. -- _________ There a group of children war the lake this time yesterday?
A. Were    B. Are  C. Will   D. Was
(   )5. There _________ many old wooden house around here.
to have   to be C. used to has   D. use to be
(   )6. There _________ someone in the room. Because the light in the room is on.
he     B. must be
C. must have     have
(   )7. There is a lot of homework to do, _________?
A. is there    B. isn't there
C. are there    D. aren’t there
(   )8. There _________ a lot of traffic at this time of the day, so you’d better _________ more careful.
; be      B. have; been
C. is; be      D. are; are
(   )9. --_________ there enough good news in today's newspaper?
A. Is     B. Are   C. Were   D. Was
(   )10. How many people _________ in your family?
A.. do you have   B. are there
C. you had     D. there are
(   )11. There _________ an apple and ten bananas in the basket. You can take any of them.
A. is         B. be
C. has         D. have
(   )12. How many teachers _________ three in your school?
      C. have    D. has
(   )13. There _________ a talk about American country music in our school tonight.
A. will have     B. is going to have
going to has   D. will be
(   )14. There _________ anything new in today’s newspaper.
A. isn't      B. aren't   C. hasn't   D. haven't
(   ) _________ sheep in the field.
small      B. are much
C. are a Few     D. are a little
(   )16._________ on the table.
A. The pen are     B. There is a pen
C. Pen is        D. There has a pen
(   )17. There _________ a new bed and an old desk in the room.
A. is     B. be  C. have    D. has
(   )18. There _________ an important meeting tomorrow.
A. will have      B. will be
going to have    going to have
(   )19. _________ many trees here three years ago.
A. There is     B, There was
are     D. There were
参考答案:
一、


1、Is there


2、do; have; has


3、has


4、There was


5、Are there; there aren’t


6、haven’t
二、


1、A


2、B


3、C


4、A


5、B


6、B


7、B


8、C


9、A


10、B


11、A


12、B


13、D


14、A


15、C


16、B


17、A


18、B


19、D


20、。                     《外研版七年级上英语语法分层练习--there be句型(含答案).电脑版点击下载文档可以下载此文章》

https://www.16848.cn
168中文社区免费提供早教启蒙教育资料小学学习资料,中学作文教程,中学作文范文,中学作文写作技巧,中学学习资料,高中学习资料,人教版电子课本,外研版英语电子课本,人教版语文,人教版数学,人教版英语,,人教版物理片下载,小学作文教程,小学作文范文,小学作文写作技巧,电视剧资源,减肥瘦身食谱大全,主食配方,健康养生知识,孕产妇知识,天下美食菜谱大全,原创文学,宠物,美图欣赏,图文音画等各种免费网络教程资源,本站资源全部来自网友发布,如果侵犯了您的权益,请联系资源分享站长,本站会及时删除侵权内容!资源分享社区
您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

QQ|Archiver|手机版|168资源分享社区

JS of wanmeiff.com and vcpic.com Please keep this copyright information, respect of, thank you!JS of wanmeiff.com and vcpic.com Please keep this copyright information, respect of, thank you!

GMT+8, 2020-10-25 22:13 , Processed in 3.967940 second(s), 54 queries .

Powered by Discuz! X3.4 © 2001-2013 Comsenz Inc & 168社区

快速回复 返回顶部 返回列表