立即注册 找回密码

168资源分享社区

查看: 9658|回复: 0

八年级英语上册Unit1 语法题专练及答案

[复制链接]

1611

主题

2577

帖子

1万

积分

钻石会员

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

积分
19135
鲜花(0) 鸡蛋(0)
发表于 2020-7-7 12:38:38 | 显示全部楼层 |阅读模式

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?立即注册

x
八年级,英语,上册,Unit1,语法,题专,练,及,答案,八年级英语上册Unit1 语法题专练及答案
一、单项选择
I returned to my hometown, I was nearly lost. Almost      had changed.
A. nothing  B. anything  C. something  D. everything
2.— Do you notice the strange noise of the computer?
— Maybe      is wrong with it.
A. everything  B. anything  C. nothing  D. something
aunt is going     after retirement(退休).
A. quiet somewhere  B. somewhere noisy
C. somewhere quiet  D. beautiful somewhere
4.I'd like to go     .
A. to somewhere peaceful  B. to peaceful somewhere
C. somewhere peaceful  D. peaceful somewhere
     her to the party, so she was very happy.
A. invite  B. invited  C. will invite  D. are inviting
6.     you     Beijing last summer holidays?
A. Do; visit  B. Are; visiting  C. Did; visit  D. Were; visit
     she often go when she was young?
A. does  B. was  C. did  D. is
girl is     to work out the problems.
A. enough clever  B. so clever  C. too clever  D. clever enough
9.— Cindy, is it OK to leave you at home by     ?
— Of course, mum.
A. myself  B. herself  C. yourself  D. yourselves
     that it is going to rain.
A. seems  B. looks  C. as if
can buy     that you want on the Internet.
A. something  B. anyone  C. anything  D. nothing
12.— Is     here?
— Yes, we are all here.
A. anyone  B. everyone  C. someone  D. no one
13.I feel my stomach terrible. I think ate     at lunchtime.
A. something bad  B. something good
C. bad something  D. good something
14.— Did you buy anything on your vacation?
— Yes, I bought     for my parents.
A. something interesting  B. nothing interesting
C. interesting something  D. interesting nothing
Watt     the steam engine.
A. was inventing  B. invented  C. had invented  D. has invented
16.— Did you use to get up early?   
—     .
A. Yes, I used  B. Yes, I was  C. No, I don't  D. No, I didn't
17.— Where     she go on vacation?
— She          her uncle.
A. did; visited  B. does; visited  C. does; visit  D. did; visit
18.— Mum, please help me prepare the things that I will take to school.
— You are     to do this kind of thing by yourself, aren't you?
A. enough old  B. old enough  C. enough kind  D. kind enough
19.— Is this model plane yours, Susan?
— Yes, it's mine. It's made by     .
A. myself  B. yourself  C. himself  D. herself
doesn't     possible that the 电脑版点击下载文档可以下载此文章tors have a better way to cure(治愈) cancer today.
A. look  B. sound  C. seem  D. see
二、单词拼写(单句首字母填空)
21. The movie was w        . I want to see it again.
22. Jenny is b         with Mike, so she doesn't want to see him.
23. Alice, what are your favourite indoor and outdoor a        ?
24. The Grand Canyon is one of the w         of the natural world.
25. Pandas in the zoo have enough food every day, so they never go h        .
26. I d         this house because it is too old.
27. Look。 The road is covered with ice. The temperature today must be b         zero.
28. In China, when someone gives you a present, you must w         and open it later.
29. There are many d         between the twins.
30. Which do you like m         of the three?
三、单词拼写(根据中文提示拼写单词)
31. The film is really         (精彩).
32. Reading the newspaper at home makes me feel         (厌烦的).
33. There are a lot of         (活动) after class in our school.
34. Keeping a         (日记) in English is one of the useful ways to improve our English writing ability.
35. Just now my father d        (决定) to leave for Wuhan tomorrow.
36. I'm         (想知道) if you can help me carry these books?
37. The children are         (等待) for the bus.
38. Eddie is very         (饿) now. He needs some food to eat.
39. Please remember to tell your students to take         (雨伞) when they go there.
40. I like the piece of music. But he          (不喜欢) it. He says it is too long.
答案
一、单项选择
1. D   2. D   3. C   4. C   5. B  
6. C   7. C   8. D   9. C  10. A  
11. C  12. B  13. A  14. A  15. B  
16. D  17. A  18. B  19. A  20. C  
二、单词拼写(单句首字母填空)
21. wonderful
22. bored
23. activities
24. wonders
25. hungry
26. dislike
27. below
28. wait
29. differences
30. most
三、单词拼写(根据中文提示拼写单词)
31. wonderful
32. bored
33. activities
34. diary
35. decided
36. wondering
37. waiting
38. hungry
39. umbrellas
40. dislikes。                     《八年级英语上册Unit1 语法题专练及答案.电脑版点击下载文档可以下载此文章》

https://www.16848.cn
168中文社区免费提供早教启蒙教育资料小学学习资料,中学作文教程,中学作文范文,中学作文写作技巧,中学学习资料,高中学习资料,人教版电子课本,外研版英语电子课本,人教版语文,人教版数学,人教版英语,,人教版物理片下载,小学作文教程,小学作文范文,小学作文写作技巧,电视剧资源,减肥瘦身食谱大全,主食配方,健康养生知识,孕产妇知识,天下美食菜谱大全,原创文学,宠物,美图欣赏,图文音画等各种免费网络教程资源,本站资源全部来自网友发布,如果侵犯了您的权益,请联系资源分享站长,本站会及时删除侵权内容!资源分享社区
您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

QQ|Archiver|手机版|168资源分享社区

JS of wanmeiff.com and vcpic.com Please keep this copyright information, respect of, thank you!JS of wanmeiff.com and vcpic.com Please keep this copyright information, respect of, thank you!

GMT+8, 2020-10-30 20:57 , Processed in 3.769826 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4 © 2001-2013 Comsenz Inc & 168社区

快速回复 返回顶部 返回列表