立即注册 找回密码

168资源分享社区

查看: 9669|回复: 0

浙江省2017年11月新高考英语试题[有答案] 十一月英文

[复制链接]

1636

主题

2602

帖子

1万

积分

钻石会员

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

积分
19518
发表于 2020-2-15 21:56:00 | 显示全部楼层 |阅读模式

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?立即注册

x
十一月英文
131104qbijllwxjlx4vimm.jpg
<现在开始正题了哦,认真仔细看下面正文文章>  浙江省2017年11月新高考英语试题  第一部分 听力(共两节,满分30分) 做题时,先将答案标在试卷上。录音内容结束后,你将有两分钟的时间将试卷上的答案转涂到答题卡上。 第一节 (共5小题;每小题1.5分,满分7.5分) 听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。
每段对话仅读一遍。
例:How much is the shirt?    A. £19.15           B. £9.18       C. £9.15 答案是C 1. What is the man looking for?   A. His pen                 B. His book               C. His phone 2. What does Carol’s father ask her to do?    A. Talk with her friends      B. Go out with him           C. Put on warm clothes 3. How many members are there in Alice’s group now?    A. Two                    B. Four                      C. Six 4. What are the speakers talking about?    A. Ways of cooking           B. Healthy food for kids         C. Kids helping in the kitchen 5. What is the woman?    A. She’s a shop assistant       B. She’s a receptionist           C. She’s a secretary 第二节  (共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)    听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。
听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。
听第6段材料,回答第

6、7题。 6. Why does the man sound surprised?    A. Lily rejected a job offer    B. Lily was absent from school    C. Lily turned down a scholarship 7. What has Lily decided to do?    A. Travel to Dubai              B. Stay with her mom         C. Start a business 听第7段材料,回答第8至10题。
  is the probable relationship between the speakers?    A. Colleagues              B. Relatives            C. Classmates 9. What is Sabrina’s sister doing?    A. Touring in Africa         B. Teaching in a village     C. Working in a company 10. How can Sabrina reach her sister now?    A. By phone                 B. By email            C. By letter 听第8段材料,回答第11至13题。 11. What does Maria think of the soup?    A. Tasteless               B. Just fine             C. Thick 12. What does Karl say can be added to the soup?    A. Salt                   B. Onions              C. Pepper
13. Where are the speakers?    A. At home              B. At a restaurant            C. At a friend’s house 听第9段材料,回答第14至16题。 14. When will someone come to check the hot water?    A. This afternoon               B. Tomorrow            C. At the weekend 15. How did the students know about the flat?    A. From a friend                 B. From a newspaper       C. From a house agency 16. What will the woman do to settle the problem about the fridge?    A. Pay the students for the new one    B. Get someone to fix the old one    C. Order one on the Internet 听第10段材料,回答第17至20题。
17. Who is the speaker?    A. an invited guest                   B. A news reporter            C. A radio host 18. In what way has the speaker changed?    A. He speaks faster                   B. He becomes heavier         C. He cooks more often 19. What is different for the speaker to get used to?    A. The food               B. The weather              C. The language 20. What does the speaker think of the French people?    A. A bit cold               B. Generous               C. Easy-going 第二部分 阅读理解(共两节,满分35分) 第一节 (共10小题;每小题2.5分,满分25分) 阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项,并在答题纸上将该项涂黑。
A    When I was in fourth grade, I worked part-time as a paperboy. Mrs. Stanley was one of my customers. She’d watch me coming down her street, and by the time I’d biked up to her doorstep, there’d be a cold drink waiting. I’d sit and drink while she talked.    I told my father how Mrs. Stanley talked as if Mr. Stanley were still alive. Dad said she was probably lonely, and that I ought to sit and listen and nod my head and smile, and maybe she’d work it out of her system. So that’s what I did, and it turned out Dad was right. After a while she seemed content to leave her husband over at the cemetery(墓地).    I finally quit delivering newspapers and didn’t see Mrs. Stanley for several years. Then we crossed paths at a church fund-raiser(募捐活动). She was spooning mashed potatoes and looking happy. Four years before, she’d had to offer her paperboy a drink to have someone to talk with. Now she had friends. Her husband was gone, but life went on.    I live in the city now, and my paperboy is a lady named Edna with three kids. She asks me how I’m doing. When I don’t say “find,” she sticks around to hear my problems. She’s lived in the city most of her life, but she knows about community. Community isn’t so much a place as it is a state of mind. You find it whenever people ask how you’re doing because they care, and not because they’re getting paid to do so. Sometimes it’s good to just smile, nod your head and listen. 21. Why did soda go up the author’s nose one time?    A. He was talking fast        B. He was shocked    C. He was in a hurry          D. He was absent-minded 22. Why did the author sit and listen to Mrs. Stanley according to paragraph 3?
    A. He enjoyed the drink         B. He wanted to be helpful    C. He took the chance to rest     D. He tried to please his dad 23. Which of the following can replace the underlined phrase “work it out of her system”?    A. recover from her sadness          B. move out of the neighborhood    C. turn to her old friends             D. speak out about her past 24. What does the author think people in a community should do?    A. Open up to others                 B. Depend on each other    C. Pay for others’ help                D. Care about one another B    It’s surprising how much simple movements of the body can affect the way we think. Using expansive gestures with open arms makes us feel more powerful, crossing your arms makes you more determined and lying down can bring more insights(领悟).    So if moving the body can have these effects, what about the clothes we wear? We’re all well aware of how dressing up in different ways can make us feel more attractive, sporty or professional, depending on the clothes we wear, but can the clothes actually change cognitive (认知的)performance or is it just a feeling?    Adam and Galinsky tested the effect of simply wearing a white lab coat on people’s powers of attention. The idea is that white coats are associated with scientists, who are in turn though to have close attention to detail.    What they found was that people wearing white coats performed better than those who weren’t. Indeed, they made only half as many errors as those wearing their own clothes on the Stroop Test( one way of measuring attention). The researchers call the effect “enclothed cognition,” suggesting that all manner of different clothes probably affect our cognition in many different ways.    This opens the way for all sorts of clothes-based experiments. Is the writer who wears a fedora more creative? Is the psychologist wearing little round glasses and smoking a cigar more insightful? Does a chef’s hat make the resultant food taste better?    From now on I will only be editing articles for PsyBlog while wearing a white coat to help keep the typing error count low. Hopefully you will be doing your part by reading PsyBlog in a cap and gown.(学位服). 25. What is the main idea of the text?    A. Body movements change the way people think    B. How people dress has an influence on their feelings    C. What people wear can affect their cognitive performance    D. People doing different jobs should wear different clothes 26. Adam and Galinsky’s experiment tested the effect of clothes on their wearers’___________.    A. insights        B. movements      C. attention    D. appearance 27. How does the author sound in the last paragraph?    A. Academic         B. Humorous       C. Formal       D. Hopeful C    There are energy savings to be made from all recyclable materials, sometimes huge savings. Recycling plastics and aluminum, for instance, uses only 5% to 10% as much energy as producing new plastic or smelting (提炼)aluminum.    Long before most of us even noticed what we now call “the environment,” Buckminster Fuller said, “Pollution is nothing but the resources(资源)we are not harvesting. We allow them to be left around because we’ve been ignorant of their value.” To take one example, let’s compare the throwaway economy(经济)with a recycling economy as we feed a cat for life.    Say your cat weight 5kg and eats one can of food each day. Each empty can of its food weighs 40g. In a
throwaway economy, you would throw away 5,475 cans over the car’s 15-year lifetime. That’s 219kg of steel-more tan a fifth of a ton and more than 40 times the cat’s weight. In a recycling economy, we would make one set of 100 cans to start with, then replace them over and over again with recycled cans. Since almost 3% of the metal is lost during reprocessing, we’d have to make an extra 10 cans each year. But in all, only 150 cans will be used up over the cat’s lifetime-and we’ll still have 100 left over for the next cat. Instead of using up 219kg of steel, we’ve use only 6kg. And because the process of recycling steel is less polluting than making new steel, we’ve also achieved the following significant savings; in energy use—47% to 74%; in air pollution—85%; in water pollution—35%; in water use—40%. 28. What does Buckminster Fuller say about pollution?    A. It is becoming more serious      B. It destroys the environment    C. It benefits the economy         D. It is the resources yet to be used 29. How many cans will be used up in a cat’s 15-year lifetime in a recycling economy?    A. 50.           B. 100.          C. 150          D. 250 30. What is the author’s purpose in writing the text?    A. To promote the idea of recycling     B. To introduce an environmentalist    C. To discuss the causes of pollution    D. To defend the throwaway economy. 第二节 (共5小题;每小题2分,满分10分) 根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。
How to Remember What You Read Reading is important. But the next step is making sure that you remember what you’ve read。   31   You may have just read the text, but the ideas, concepts and images(形象)may fly right out of your head. Here are a few tricks for remembering what you read. ● 32    If the plot, characters, or word usage is confusing for you, likely won’t be able to remember what you read. It’s a bit like reading a foreign language. If you don’t understand what you’re reading, how would you remember it? But there are a few things you can do… Use a dictionary: look up the difficult words. ●Are you connected? Does a character remind you of friend? Don’t the setting make you want to visit the place? Does the look inspire you, and make you want to read more? With some books, you may feel a connection right away.   33   How willing are you to make the connections happen? ●Read it; hear it; be it。 Read the lines. Then, speak them out loud. And, put some character into the words. When he was writing his novels, Charles Dickens would act out the parts of the characters, He’d make faces in the mirror, and change his voice for each character.  34    ●How often do you read? If you read frequently, you’ll likely have and easier time with remembering what you’re reading(and what you’ve read).  35  As you make reading a regular part of your life, you’ll make more connections, stay more focused and understand the text better. You’ll learn to enjoy literature—as you remember what you read。 A. Are you confused? B. Practice makes perfect. C. What’s your motivation? D. Memory is sometimes a tricky thing. E. Marking helps you remember what you read.
F. But other books require a bit more work on your part G. You can do the same thing when you are reading the text。 第三部分:语言运用(共两节,满分45分) 第一节 完形填空(共20小题;每小题1.5分,满分30分) 阅读下面短文,从短文后各题所给的 A、B、C和D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题纸上将该项涂黑。    A young English teacher saved the lives of 30 students when he took    36    of a bus after its driver suffered a serious heart attack. Guy Harvold, 24, had    37    the students and three course leaders from Gatwick airport, and they were travelling to Bournemouth to    38    their host families. They were going to    39    a course at the ABC Language School in Bournemouth where Harvold works as a    40   .    Harvold, who has not    41    his driving test, said, “I realized the bus was out of control when I was    42  the students.” The bus ran into trees at the side of the road and he    43    the driver was slumped(倒伏)over the wheel. The driver didn’t    44   . He was unconscious. The bus    45    a lamp post and it broke the glass on the front door before Harvold    46    to bring the bus to a stop. Police    47    the young teacher’s quick thinking. If he hadn’t    48    quickly, there could have been a terrible    49   .    The head of the language school told the local newspaper that the school is going to send Harvold on a weekend   53    to Dublin with a friend, thanking him for his    54   . A local driving school has also offered him six    55    driving lessons. 36. A. control     B. care      C. advantage      D. note 37. A. taken in     B. picked up     C. tracked down     D. helped out 38. A. greet     B. thank      C. invite       D. meet 39. A. present     B. introduce    C. take       D. organize 40. A. driver    B. 电脑版点击下载文档可以下载此文章168资源分享社区tor      C. librarian      D. teacher 41. A. given     B. marked      C. passed       D. conducted 42. A. speaking to   B. waiting for    C. returning to      D. looking for 43. A. learned      B. noticed      C. mentioned      D. doubted 44. A. sleep     B. cry      C. move      D. recover 45. A. ran over     B. went by      C. carried       D. hit 46. A. remembered   B. continued     C. prepared      D. managed 47. A. witnessed    B. recorded     C. praised      D. understood 48. A. appeared    B. reacted      C. escaped       D. interrupted 49. A. delay     B. accident     C. mistake      D. experience 50. A. airport     B. hospital     C. school       D. police 51. A. happy     B. fortunate     C. touched       D. sorry 52. A. survive     B. retire      C. relax       D. succeed 53. A. project     B. trip      C. dinner       D. duty 54. A. bravery     B. skill      C. quality       D. knowledge 55. A. necessary    B. easy      C. different      D. free 第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分) 阅读下面材料,在空白处填入适当的内容(1个单词)或括号内单词的正确形式。 Easy Ways to Build Vocabulary   It’s not all that hard to build an advanced and large vocabulary. Like many things in life, it’s    56   ongoing process, and the best part of the process is that there’s enough room for improvement,    57   means you’ll just keep getting better and better. Of course you have to work at it. You wouldn’t think that a few    58   (month) of
exercise in your teens would be enough    59    the rest of your life, and that’s also true for building your vocabulary—you have to keep at it daily, and pretty soon you will find that you have an excellent vocabulary.    One of the    60   (effect) ways to build vocabulary is to read good books. You need to    61   (real)read at least one good book a week, preferably a classic. This isn’t as hard as it    62   (sound), and it is far better than any other method because you improve your vocabulary while    63   (read) an interesting piece of literature. Another nice thing is that you learn both new words and    64   (they)use unconsciously, meaning that you will tend to use the words    65   (learn)this way in conversations almost automatically. 第四部分 写作(共两节,满分40分) 第一节应用文写作(满分15分)    假定你是李华,得知外教Mr. Hall寒假不回国,想邀请他到你家过春节。请给他写一封信,内容包括:    1.时间;    2.一同过节的家人;    3.活动。 注意:1. 词数100左右;        2.可以适当增加细节,以使行文连贯。 第二节 读后续写(满分25分)    阅读下面短文,根据所给情节进行续写,使之构成一个完整的故事
A Vacation with My Mother    I had an interesting childhood. It was filled with surprises and amusements, all because of my mother---loving, sweet, yet absent-minded and forgetful. One strange family trip we took when I was eleven tells a lot about her.    My two sets of grandparents lived in Colorado and North Dakota, and my parents decided to spend a few weeks driving to those states and seeing all the sights along the way. As the first day of our trip approached, David, my eight-year-old brother, and I unwillingly said good-bye to all of our friends. Who knew if we’d ever see them again? Finally, the moment of our departure arrived, and we loaded suitcases, books, games, camping equipment, and a tent into the car and bravely drove off. We bravely drove off again two hours later after we’d returned home to get the purse and traveler’s checks Mom had forgotten. David and I were always a little nervous when using gas station bathrooms if Mom was driving while Dad slept: “You stand outside the door and play lookout(放哨) while I go, and I’ll stand outside the door and play lookout while you go.” I had terrible pictures in my mind: “Honey, where are the kids?” “What?。 Oh, Gosh…I thought they were being awfully quiet.” We were never actually left behind in a strange city, but we weren’t about to take any chances. On the fourth or fifth night, we had trouble finding a hotel with a vacancy. After driving in vain for some time, Mom suddenly got a great idea: Why didn’t we find a house with a likely-looking backyard and ask if we could set up tent there? David and I became nervous. To our great relief, Dad turned down the idea. Mom never could understand our objections(反对). If a strange family showed up on her front doorstep, Mom would have been delighted. She thinks everyone in the world is as nice as she is. We finally found a vacancy in the next town.                                                                注意:    1.所续写短文的词数应为150左右;    2.至少使用5个短文中标有下划线的关键词语;    3.续写部分分为两段,每段的开头已为你写好;    4.续写完成后,请用下划线标出你所使用的关键词语。   
浙江省2017年11月新高考英语试题 参考答案 第一部分 听力(共20小题;每小题1.5分,满分30分) 1.A  2.C  3.B  4.C   5.B  6. C  7.B  8. A   9. B   10. C 11. A   12. C   13. B   14. A  15. B  16. A  17. A   18. B   19. C   20. A 第二部分 阅读理解 第一节(共10小题;每小题2.5分,满分25分) 21.B   22. B   23. A   24. D  25. C   26. C  27. B  28. D   29. C   30. A    第二节(共5小题;每小题2分,满分10分) 31.D   32. A   33. F   34. G    35. B 第三部分 语言运用 第一节(共20小题;每小题1.5分,满分30分) 36. A   37. B   38. D   39. C   40. D   41. C   42. A  43. B   44. C   45. D 46. D   47. C   48. B   49. B   50. C   51. A   52. A   53. B   54. A   55. D 第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分) 56. an    57. which    58. months   59. for   60. effective 61. really    62. sounds    63. reading   64. their    65. learned/learnt 第四部分写作 第一节(满分15分) One Possible Version Dear Mr. Hall,    I’m writing to invite you to come to my home to celebrate the Spring Festival on January 19. It’s traditionally a time for family reunion, so my parents and my brother will all be there. We’ll make dumplings together and have a big dinner. We’ll also play card games and watch the Spring Festival Gala on TV. You may even get a gift from my parents. If you’re able to come, I’ll go and pick you up at your place. Best,  Li Hua   
十一月英文
。                     《浙江省2017年11月新高考英语试题[有答案] 十一月英文.电脑版点击下载文档可以下载此文章168资源分享社区》

https://www.16848.cn
本站资源全部来自网友发布,如果侵犯了您的权益,请联系站长,本站会及时删除168社区!




您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

QQ|Archiver|手机版|168资源分享社区

JS of wanmeiff.com and vcpic.com Please keep this copyright information, respect of, thank you!JS of wanmeiff.com and vcpic.com Please keep this copyright information, respect of, thank you!

GMT+8, 2020-11-26 05:32 , Processed in 1.954460 second(s), 55 queries .

Powered by Discuz! X3.4 © 2001-2013 Comsenz Inc & 标签

快速回复 返回顶部 返回列表