立即注册 找回密码

168资源分享社区

查看: 9739|回复: 0

2019年中考英语总复习能力提升训练(二)人教新目标 唯一英文

[复制链接]

1668

主题

2635

帖子

1万

积分

钻石会员

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

积分
19667
发表于 2020-2-15 20:12:00 | 显示全部楼层 |阅读模式

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?立即注册

x
唯一英文
124905rggg9spccsckckuk.jpg
<现在开始正题了哦,认真仔细看下面正文文章> 如果唯一的目标是要在某项业务里取得最大限度的当前利润,如果将来不是不确定的,如果无需为现金和资本可用性焦虑,如果大多数因素可以分解成确定数据,这样条件下的评估将是相对容易的。但是,由于计划工作者通常都面对很多不确定因素,资本短缺问题以及各种各样无形因素,评估工作通常很困难,甚至比较简单的问题也是这样。一家公司主要为了声誉,而想生产一种新产品而预测结果表明,这样做可能造成财务损失,但声誉的收获是否能抵消这种损失,仍然是一个没有解决的问题。 2019年中考英语复习能力提升训练
(二)人教新目标   [范围:八年级上册 时间:30分钟] Ⅰ.完形填空 Many of us enjoy watching animals in the world. But do you know they can teach us? Geese(雁), for example, teach a very good lesson about __1__. In the fall, Canada geese fly to the warm south to __2__ Canada's cold winter. They lift off in no order. Yet __3__ they form a V shape, with one bird leading the group. This V shape allows geese to __4__ energy. When the front bird moves its wings up and down, the resulting force of the air lifts the next one. This continues down the line. The bird __5__ has the hardest job. When it gets __6__, it moves behind, and another bird moves into the lead. By sharing the role, the group can travel great distances. Geese flying in a V shape can fly 70 percent farther without __7__ than birds flying alone. During the long flying journey, geese communicate with one another. They honk(鸣叫) to __8__ the birds up front to keep up the speed. They also cheer each other up __9__  1 / 10
如果唯一的目标是要在某项业务里取得最大限度的当前利润,如果将来不是不确定的,如果无需为现金和资本可用性焦虑,如果大多数因素可以分解成确定数据,这样条件下的评估将是相对容易的。但是,由于计划工作者通常都面对很多不确定因素,资本短缺问题以及各种各样无形因素,评估工作通常很困难,甚至比较简单的问题也是这样。
一家公司主要为了声誉,而想生产一种新产品而预测结果表明,这样做可能造成财务损失,但声誉的收获是否能抵消这种损失,仍然是一个没有解决的问题。 working toward a common goal. What have we learned  the lovely geese's experience and skills? __10__ together。 Whether it is our personal lives or our jobs, we need other people. We need the spirit of teamwork。
(  )ence  B.success  C.teamwork (  ) for  B.get away   C.wait for (  )  B.quickly  C.bravely (  )  B.waste  C.create   (  ) front  B.at the back  C.in the middle   (  )  B.tired  C.hungry   (  )  B.sleep  C.excuse   (  )  B.encourage  C.teach   (  )  B.after  C.while   (  )  B.Travel  C.Work Ⅱ.阅读理解 A For Sale Looking for an Apartment to Rent Help Wanted A HUAWEI Asc P7, new, the price can be negotiated(商量) in person. Call Cici at 3978569. Twobedroom apartment,  February 1st to June 30th, with shower, near Yucai Middle School. Call Mike at 6334768. Can you sp nine hours a day doing some  2 / 10
如果唯一的目标是要在某项业务里取得最大限度的当前利润,如果将来不是不确定的,如果无需为现金和资本可用性焦虑,如果大多数因素可以分解成确定数据,这样条件下的评估将是相对容易的。但是,由于计划工作者通常都面对很多不确定因素,资本短缺问题以及各种各样无形因素,评估工作通常很困难,甚至比较简单的问题也是这样。一家公司主要为了声誉,而想生产一种新产品而预测结果表明,这样做可能造成财务损失,但声誉的收获是否能抵消这种损失,仍然是一个没有解决的问题。 babysitting? We are in need of help  
8:30 a.m. to
5:30 p.m. every day.  If you would like to help out, please call Linda at 1011387. Lost a week ago near Main Street. Puppy is only 9 months old. He is a black schnauzer(雪纳瑞).  It is priceless for me. Reward. Call Alice at 7665923. A purple handbag was found on North Street yesterday morning, Nov. 23rd.  Please call John at 8097965. Lost Found (  ) can call ________, if you are interested in buying a new cell phone. A.3978569  B.6334768  C.7665923 (  ) wants to rent an apartment ________. A.which has 3 bedrooms B.which is near a primary school C.where he can take a shower (  ) you want to look for a job, you can get in touch with ________. A.Alice  B.Cici  C.Linda   (  ) lost his way ________. A.on February 1st  B.at
5:30 p.m. C.seven days ago   (  ) you lost a handbag ________, you can call John at 8097965.  3 / 10
如果唯一的目标是要在某项业务里取得最大限度的当前利润,如果将来不是不确定的,如果无需为现金和资本可用性焦虑,如果大多数因素可以分解成确定数据,这样条件下的评估将是相对容易的。
但是,由于计划工作者通常都面对很多不确定因素,资本短缺问题以及各种各样无形因素,评估工作通常很困难,甚至比较简单的问题也是这样。一家公司主要为了声誉,而想生产一种新产品而预测结果表明,这样做可能造成财务损失,但声誉的收获是否能抵消这种损失,仍然是一个没有解决的问题。 A.on Main Street  B.on North Street C.near Main Street   B Nowadays, phone calls and messages help us make regular contact(联系) with others. It means that we seldom write letters now. But a TV show, Letters Alive(《见字如面》), is bringing back this old habit. Letters Alive invites famous actors and actresses, but there are no funny jokes or different competitions. Instead, it's just one person walking up to a microphone and reading a letter. The letters were written by people  different times in history. For example, in one episode(集), they read a letter written by a famous writer Xiao Hong to her younger brother in 1941. The letter shows that Xiao Hong missed her brother so much and had great hopes for his future. “Every letter opens another world for us,” according to Guan Zhangwen, the director of the TV show. “It seems that we can experience the real lives and feelings of the writers,” Since its first episode on Dec. 5, Letters Alive has been widely praised. Many audiences(观众) said that it  4 / 10
如果唯一的目标是要在某项业务里取得最大限度的当前利润,如果将来不是不确定的,如果无需为现金和资本可用性焦虑,如果大多数因素可以分解成确定数据,这样条件下的评估将是相对容易的。但是,由于计划工作者通常都面对很多不确定因素,资本短缺问题以及各种各样无形因素,评估工作通常很困难,甚至比较简单的问题也是这样。
一家公司主要为了声誉,而想生产一种新产品而预测结果表明,这样做可能造成财务损失,但声誉的收获是否能抵消这种损失,仍然是一个没有解决的问题。 has provided a breath of fresh air to today's TV shows. Besides Letters Alive, some other cultural TV shows have also been well received by Chinese audience. They include Chinese Poetry Conference, a traditional Chinese poetry competition and Readers, a program that invites people to read poems and s they like or wrote. It suggests that cultural values and true feelings are becoming our interest. (  )s Alive, a TV show, invites famous people to ________. A.tell audiences jokes B.read and share letters C.walk up to a microphone to sing (  )ing to the passage, which sentence is TRUE? A.We can experience the real lives and feelings of the writers by reading letters. B.Xiao Hong missed her brother but had no hope for his future. C.Letters Alive is not popular enough to attract audiences. (  ) many cultural TV shows are mentioned in the  5 / 10
如果唯一的目标是要在某项业务里取得最大限度的当前利润,如果将来不是不确定的,如果无需为现金和资本可用性焦虑,如果大多数因素可以分解成确定数据,这样条件下的评估将是相对容易的。
但是,由于计划工作者通常都面对很多不确定因素,资本短缺问题以及各种各样无形因素,评估工作通常很困难,甚至比较简单的问题也是这样。一家公司主要为了声誉,而想生产一种新产品而预测结果表明,这样做可能造成财务损失,但声誉的收获是否能抵消这种损失,仍然是一个没有解决的问题。
passage? A.One.  B.Two.  C.Three. (  )e audiences ________ these cultural TV shows. A.like  B.dislike C.show no interest in (  ) is the best title for the passage? A.Phones have taken the place of letters B.Letters become popular again C.Letters encourage us to communicate C Have you ever got your lunch, but not known where to sit? You don't want to sit alone. But you are not sure who would be frily and let you sit with them. To solve the problem, Natalie Hampton, 16, made an app called Sit With Us. It makes finding fris in the school canteen(食堂) very easy. Natalie is  Sherman Oaks, California, the US. The free app went online on Sep.9. Students can sign up as “ambassadors”(大使) for a club. Then they can post  6 / 10
如果唯一的目标是要在某项业务里取得最大限度的当前利润,如果将来不是不确定的,如果无需为现金和资本可用性焦虑,如果大多数因素可以分解成确定数据,这样条件下的评估将是相对容易的。但是,由于计划工作者通常都面对很多不确定因素,资本短缺问题以及各种各样无形因素,评估工作通常很困难,甚至比较简单的问题也是这样。一家公司主要为了声誉,而想生产一种新产品而预测结果表明,这样做可能造成财务损失,但声誉的收获是否能抵消这种损失,仍然是一个没有解决的问题。 “open lunch” events to invite others to join in. Natalie got the idea to create the app after she ate alone her whole seventh grade year. The experience made her feel sad and she was even bullied(欺负). She changed schools because of that. People may want to know why you don't just ask to sit down. Natalie said the app stops kids  being rejected in front of others. “This way it's very private. It's through the phone. No one else has to know. And you know that you're not going to the table,” she told NPR. So far, the app works well. “I had my first club meeting, and everyone was very excited. People are already posting open lunches at my schools. So I'm very excited,” Natalie told NPR. (  )e Hampton made an app to solve the problem of ________. A.having no idea when to have lunch B.having no fris to go out with C.having no fris to have lunch with (  )e Hampton once changed her school because  7 / 10
如果唯一的目标是要在某项业务里取得最大限度的当前利润,如果将来不是不确定的,如果无需为现金和资本可用性焦虑,如果大多数因素可以分解成确定数据,这样条件下的评估将是相对容易的。
但是,由于计划工作者通常都面对很多不确定因素,资本短缺问题以及各种各样无形因素,评估工作通常很困难,甚至比较简单的问题也是这样。一家公司主要为了声誉,而想生产一种新产品而预测结果表明,这样做可能造成财务损失,但声誉的收获是否能抵消这种损失,仍然是一个没有解决的问题。 ________. A.she ate her lunch alonefor a year and was bullied B.she didn't like the food in the schoolcanteen C.she was not welcomed in her school (  ) does the underlined word “rejected” in Paragraph 5 mean in Chinese? A.嘲笑  B.惩罚  C.拒绝 (  )ing to the passage, we can learn that ________. A.we can share the lunch pictures on the app B.we can easily find someone to sit with during lunchtime C.we need to pay some money to use the app (  ) word can be used to describe Natalie Hampton most? A.Brave.  B.Creative.  C.Kind. 8 / 10
2019年中考英语总复习能力提升训练
(二)人教新目标   Ⅰ.1—5 CBBAA 6—10 BABCC Ⅱ.A 11—15 ACCCB B   
【主旨大意】 本文是一篇说明文,主要介绍了央视热点电视节目《见字如面》的情况,该节目因此特点明显而深受观众青睐。 16.B 细节理解题。根据第二段第二句可知,《见字如面》邀请著名演员通过麦克风阅读、分享信件,故选B。 17.A 细节理解题。根据第四段第二句“It seems that we can experience the real lives and feelings of the writer.”可知,通过阅读信件,我们可以体验作者的真实生活和情感,故选A。 18.C 细节理解题。通读全文可知,文章第一段提及了《见字如面》节目;最后一段提及了《中国诗词大会》和《朗读者》节目,所以本文共提及了三个电视节目。故选C。 19.A 细节理解题。根据第四段最后一句可知,许多观众对这一节目给予了高度评价,许多观众喜欢该节目,故选A。 20.B 主旨大意题。通读全文可知,本文主要介绍了央视热点电视节目《见字如面》的情况,该节目深受观众青睐。 C
【主旨大意】 本文是一篇说明文。为了解决坐在哪儿,不再独自吃饭的问题。
16岁的Natalie Hampton开发了“和我们坐在一起”APP软件,颇受人们欢迎。  
21—25 CACBB  
唯一英文

                     《2019年中考英语总复习能力提升训练(二)人教新目标 唯一英文.电脑版点击下载文档可以下载此文章168资源分享社区》

https://www.16848.cn
本站资源全部来自网友发布,如果侵犯了您的权益,请联系站长,本站会及时删除168社区!




您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

QQ|Archiver|手机版|购买友情链接|168资源分享社区

JS of wanmeiff.com and vcpic.com Please keep this copyright information, respect of, thank you!JS of wanmeiff.com and vcpic.com Please keep this copyright information, respect of, thank you!

GMT+8, 2020-12-6 09:30 , Processed in 0.242116 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4 © 2001-2013 Comsenz Inc & 标签

快速回复 返回顶部 返回列表