立即注册 找回密码

168资源分享社区

查看: 9736|回复: 0

2018南大远程教育大学英语第一次作业 唯一英文

[复制链接]

1634

主题

2578

帖子

1万

积分

钻石会员

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

积分
19448
发表于 2020-2-15 20:01:00 | 显示全部楼层 |阅读模式

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?立即注册

x
唯一英文
124657exhpk7h9xpkv27tv.jpg
<现在开始正题了哦,认真仔细看下面正文文章> 题号:1  题型:单选题(请在以下几个选项中选择唯一正确答案)  本题分数:2 __________ the most enjoyment from your valuable antiques, read as much as you can on the subject.     A、Getting B、Got C、To get D、Get 学员答案:c 说明: 本题得分:2 题号:2  题型:单选题(请在以下几个选项中选择唯一正确答案)  本题分数:2 His ______________ had dropped to 0.2 by the time he graduated from university.     A、sign B、vision C、view D、light 学员答案:b 说明: 本题得分:2 题号:3  题型:单选题(请在以下几个选项中选择唯一正确答案)  本题分数:2 Nearly half the population _____ by the sudden spread of the previous disease.    A、will be wiped out B、was wiped out C、have been wiped out
D、are wiped out 学员答案:b 说明: 本题得分:2 题号:4  题型:单选题(请在以下几个选项中选择唯一正确答案)  本题分数:2 _____________ some extra-money is found, the city theatre will soon close.     A、If not B、Unless C、Until D、Except 学员答案:b 说明: 本题得分:2 题号:5  题型:单选题(请在以下几个选项中选择唯一正确答案)  本题分数:2 The house ______________ at the corner of the street was built in 1949.     A、standing B、stand C、stood D、to stand 学员答案:a 说明: 本题得分:2 题号:6  题型:单选题(请在以下几个选项中选择唯一正确答案)  本题分数:2
_____ he will never forget is the four words Mrs. Brauch wrote to him.     A、What B、It C、That D、The thing which 学员答案:a 说明: 本题得分:2 题号:7  题型:单选题(请在以下几个选项中选择唯一正确答案)  本题分数:2 Because of my poor English, I'm afraid I can't make myself __________.     A、understand B、to understand C、understanding D、understood 学员答案:d 说明: 本题得分:2 题号:8  题型:单选题(请在以下几个选项中选择唯一正确答案)  本题分数:2 I had written down exactly _____ Mr. Whitson said about the animal.     A、that B、which C、it D、what 学员答案:d
说明: 本题得分:2 题号:9  题型:单选题(请在以下几个选项中选择唯一正确答案)  本题分数:2 Scientists are trying to make _____________ investigation.     A、further B、farther C、furthest D、farthest 学员答案:a 说明: 本题得分:2 题号:10  题型:单选题(请在以下几个选项中选择唯一正确答案)  本题分数:2 ______________ go to a 电脑版点击下载文档可以下载此文章168资源分享社区tor unless you really suffer.     A、No B、Never C、Do not D、Only 学员答案:c 说明: 本题得分:2 题号:11  题型:单选题(请在以下几个选项中选择唯一正确答案)  本题分数:2 _____________ I suggest, my husband always disagrees.   A、What B、Anything what
  C、Something what D、Whatever 学员答案:d 说明: 本题得分:2 题号:12  题型:单选题(请在以下几个选项中选择唯一正确答案)  本题分数:2 She stood there, ______________ for him in the rain.     A、to wait B、wait C、waiting D、for waiting 学员答案:c 说明: 本题得分:2 题号:13  题型:单选题(请在以下几个选项中选择唯一正确答案)  本题分数:2 I _______________ on weekends by doing some fishing.     A、relax B、retire C、relay D、repay 学员答案:a 说明: 本题得分:2
题号:14  题型:单选题(请在以下几个选项中选择唯一正确答案)  本题分数:2 No, I'll probably not work on it _____ tomorrow.     A、on B、until C、by D、in 学员答案:b 说明: 本题得分:2 题号:15  题型:单选题(请在以下几个选项中选择唯一正确答案)  本题分数:2 I never dreamed _____ such a thing could happen.     A、of B、that C、about D、for 学员答案:b 说明: 本题得分:2 题号:16  题型:单选题(请在以下几个选项中选择唯一正确答案)  本题分数:2 He is practicing ___________ the piano now.     A、play B、playing C、to play D、played
学员答案:b 说明: 本题得分:2 题号:17  题型:单选题(请在以下几个选项中选择唯一正确答案)  本题分数:2 It gave them ___________ from their labors.     A、relax B、relaxing C、relaxation D、being relaxed 学员答案:c 说明: 本题得分:2 题号:18  题型:单选题(请在以下几个选项中选择唯一正确答案)  本题分数:2 Did the medicine have a good _____________?     A、influence B、affect C、effect D、result 学员答案:c 说明: 本题得分:2 题号:19  题型:单选题(请在以下几个选项中选择唯一正确答案)  本题分数:2 This sentence needs _______________.  A、to improve
   B、improve C、improving D、improved 学员答案:c 说明: 本题得分:2 题号:20  题型:单选题(请在以下几个选项中选择唯一正确答案)  本题分数:2 This news sounds _______________.     A、encouraging B、encouraged C、encourage D、to encourage 学员答案:a 说明: 本题得分:2 题号:21  题型:判断题  本题分数:3 Based on Unit 4 Text A: Audrey Hepburn seemed to have found her suitable place in life when she gained immediate fame in the U.S. with her role in Roman Holiday.   
1、 错
2、 对 学员答案:1 说明: 本题得分:3 题号:22  题型:判断题  本题分数:3
Based on Unit 3 Text B: Dalkoff and his classmates returned to school to see Mrs. Brauch when they had been graduates of that high school for 30 years.   
1、 错
2、 对 学员答案:2 说明: 本题得分:3 题号:23  题型:判断题  本题分数:3 Based on Unit 4 Text B: “The dreamy quality of life that kids should be allowed” in paragraph 3 refers to the wonderful life that children should have.   
1、 错
2、 对 学员答案:2 说明: 本题得分:3 题号:24  题型:判断题  本题分数:3 Based on Unit 4 Text A: In the sentence “Audrey decided to retire while she was on top”, the phrase “on top” means at the earliest stage or beginning.   
1、 错
2、 对 学员答案:1 说明: 本题得分:3 题号:25  题型:判断题  本题分数:3 Based on Unit 5 Text A: The last two paragraphs mainly tell readers that boat racing and horse riding come from people’s work and activities.
  
1、 错
2、 对 学员答案:2 说明: 本题得分:3 题号:26  题型:判断题  本题分数:3 Based on Unit 3 Text A: By saying “there had to be some mistake” (para. 2) the author implies it was impossible that a mistake had been made.   
1、 错
2、 对 学员答案:1 说明: 本题得分:3 题号:27  题型:判断题  本题分数:3 Based on Unit 3 Text B: Before he got the four words from his English teacher, Dalkoff had been hoping to become a newspaper co-editor.   
1、 错
2、 对 学员答案:1 说明: 本题得分:3 题号:28  题型:判断题  本题分数:3 Based on Unit 1 Text B: The author thinks that learning English is like taking Chinese medicine because learning is a very hard job.  
1、 错

2、 对 学员答案:1 说明: 本题得分:3 题号:29  题型:判断题  本题分数:3 Based on Unit 1 Text B: When you fail to find the right words in speaking, you should use Chinese first and then move on to English.   
1、 错
2、 对 学员答案:1 说明: 本题得分:3 题号:30  题型:判断题  本题分数:3 Based on Unit 5 Text A: The first sentence of the passage most probably means most people do not like to work but some like to play.   
1、 错
2、 对 学员答案:1 说明: 本题得分:3 题号:31  题型:判断题  本题分数:3 Based on Unit 3 Text A: the author say “we were very angry” because the results of the quiz were recorded by Mr. Whitson.   
1、 错
2、 对
学员答案:1 说明: 本题得分:3 题号:32  题型:判断题  本题分数:3 Based on Unit 2 Text A: people to buy things at yard sales because they want to look for their fathers’ storybooks.   
1、 错
2、 对 学员答案:1 说明: 本题得分:3 题号:33  题型:判断题  本题分数:3 Based on Unit 2 Text B: In the last paragraph the author reminds collectors that coins must be handled with care.   
1、 错
2、 对 学员答案:2 说明: 本题得分:3 题号:34  题型:判断题  本题分数:3 Based on Unit 4 Text B: Although she had an unhappy childhood, Roberts made full use of her trademark smile.   
1、 错
2、 对 学员答案:1
说明: 本题得分:3 题号:35  题型:判断题  本题分数:3 Based on Unit 4 Text A: Audrey worked for many years helping the poor children in Africa and Latin America.   
1、 错
2、 对 学员答案:2 说明: 本题得分:3 题号:36  题型:判断题  本题分数:3 Based on Unit 1 Text A: For Chinese students, English can be used both in China and in foreign countries.   
1、 错
2、 对 学员答案:2 说明: 本题得分:3 题号:37  题型:判断题  本题分数:3 Based on Unit 1 Text A: A student is active in class if he or she often answers the teacher’s questions.   
1、 错
2、 对 学员答案:1 说明:
本题得分:3 题号:38  题型:判断题  本题分数:3 Based on Unit 5 Text B: The author was angry because he thought the guy was going to attack him.   
1、 错
2、 对 学员答案:1 说明: 本题得分:3 题号:39  题型:判断题  本题分数:3 Based on Unit 2 Text A: the phrase “hold great value” (para. 5) means "be worth much money".   
1、 错
2、 对 学员答案:2 说明: 本题得分:3 题号:40  题型:判断题  本题分数:3 Based on Unit 2 Text B: Of all the hobbies that we know, coin collection is the oldest one.   
1、 错
2、 对 学员答案:1 说明: 本题得分:3
题号:41  题型:判断题  本题分数:3 Based on Unit 2 Text B: Of all the hobbies that we know, coin collection is the oldest one.   
1、 错
2、 对 学员答案:1 说明: 本题得分:3  
唯一英文
。                     《2018南大远程教育大学英语第一次作业 唯一英文.电脑版点击下载文档可以下载此文章168资源分享社区》

https://www.16848.cn
本站资源全部来自网友发布,如果侵犯了您的权益,请联系站长,本站会及时删除168社区!
您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

QQ|Archiver|手机版|168资源分享社区

JS of wanmeiff.com and vcpic.com Please keep this copyright information, respect of, thank you!JS of wanmeiff.com and vcpic.com Please keep this copyright information, respect of, thank you!

GMT+8, 2020-11-24 03:15 , Processed in 2.282470 second(s), 57 queries .

Powered by Discuz! X3.4 © 2001-2013 Comsenz Inc & 标签

快速回复 返回顶部 返回列表